Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Διαγωνισμοί ρομποτικής σχ. έτος 2017-18

Κατά την διάρκεια του σχ. έτους 2017-18, το σχολείο μας συμμετείχε στους 2 Πανελλήνιους διαγωνισμούς εκπαιδευτικής ρομποτικής που διοργανώνει κάθε χρόνο η WRO Hellas .
Η ομάδα που συμμετείχε αποτελούνταν από τους: Δήμο Ελευθέριο της Γ΄ τάξης, Αμαραντίδη Βασίλειο της Β΄ τάξης και Λαζοκίτσιο Νικόλαο επίσης της Β΄ τάξης. Προπονήτρια η Τζούμα Μαρία καθηγήτρια Πληροφορικής.
Στον "Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής", που διεξήχθη στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου και είχε θέμα "Βυζαντινή Αυτοκρατορία και Επικοινωνίες (Φρυκτωρίες)" η ομάδα μας κατέλαβε την 2η θέση.


Μετά από αυτή την επιτυχία η ομάδα άρχισε να δουλεύει για τον επόμενο διαγωνισμό για την Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2018, με θέμα FOOD MATTERS που εστίαζε στους τρόπους με τους οποίους καλλιεργούνται, διανέμονται και καταναλώνονται τα τρόφιμα. Ο διαγωνισμός έγινε και πάλι στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου την 1η Ιουλίου 2018. Η ομάδα μας είχε μία εξαιρετική παρουσία και διεκδικούσε τις πρώτες θέσεις μέχρι το τέλος. Τελικά κατέλαβε την 6η θέση.

Συγχαρητήρια σε όλους!!!!
Η συνέχεια με την νέα σχ. χρονιά 2018-19...... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.