Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Ημερίδα διάδοσης πιλοτικού προγράμματος ROLE MODELS


Πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 14/5/2019, η ημερίδα διάδοσης αποτελεσμάτων του πιλοτικού προγράμματος ROLE MODELS, στην κατάμεστη, από μαθητές και εκπαιδευτικούς, Αίθουσα Λόγου και Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Συμμετείχαν 11 σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από την Ήπειρο, τα οποία παρουσίασαν τα αποτελέσματα του προγράμματος με πολλούς τρόπους. Ακούσαμε πρωτότυπα τραγούδια και ποιήματα και παρακολουθήσαμε βίντεο και παρουσιάσεις. Το σχολείο μας παρουσίασε με ένα βίντεο την πορεία του προγράμματος  και με ένα ακόμη βίντεο τους διαλόγους που έκαναν τα παιδιά για να παρουσιάσουν τη σχέση τους με το σχολείο. Με χαρά συναντήσαμε πάλι τον κ Παπαγιάννη και τον κ Τσιούρη τα Role Models τα οποία γνωρίσαμε και μάθαμε την ιστορία τους https://2gymioandiap.blogspot.com/2019/03/role-models.html
Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση για ένα πρόγραμμα που έμαθε πολλά σε όλους μας.  Ευχαριστούμε  το ΙΚΥ  το ERASMUS+ και την κ Καραγιαννοπούλου, τον κ Κούτρα, την κ Μαυρογιώργου  και την κ Γκάτσα για την στήριξη και καθοδήγηση τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.